STRESS, MINDFULNESS & HEALTHY EATING WORKSHOP

To inside story σας προσκαλεί στο café του Holmes Place Athens, σε ένα πρωτότυπο βιωματικό workshop!

Τι περιλαμβάνει το workshop:

Θα συζητήσουμε τις επιπτώσεις του stress στο σώμα, την ψυχολογία και τη διατροφή μας.
Θα μάθουμε αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμησή του, βασισμένους στο διαλογισμό mindfulness και mindful eating.
Θα πάρουμε μαζί μας χρήσιμα tips που μπορούμε να εφαρμόσουμε άμεσα.

inside 1 workshop

Συμμετέχουν οι συνεργάτες του inside story:

Τατιάνα Καραπαναγιώτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα (1971) και σπούδασε στο Royal College of Art. Εργάστηκε στο Λονδίνο ως εικονογράφος με εκδοτικούς οίκους όπως Penguin Books, Faber&Faber, Hamilton Press, Granta Books, Royal Mail. Παράλληλα, διηύθυνε τον εκδοτικό οίκο Salvo Publications του Royal College of Art. Το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα κι ανέλαβε ως παραγωγός τηλεοπτικές δημοσιογραφικές εκπομπές, όπως Οι Φάκελοι με τον Αλέξη Παπαχελά, Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη, 42’ με τη Μάρα Ζαχαρέα, Έλλη με την Έλλη Στάη και Έρευνα με τον Παύλο Τσίμα. Διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας (Φεβρουάριος-Μάιος 2012) και Υπηρεσιακός Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού στην κυβέρνηση Πικραμμένου (Μάιος-Ιούνιος 2012). Είναι co-founder του inside story.

inside workshop 2

Ιωάννης Δημακόπουλος – RD, MSc, PhDc Διατροφολόγος

Eίναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Μεταβολισμού του University of Surrey. Έχει μετεκπαιδευτεί στην κλινική διαιτολογία στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Ιατρικής Σχολής του King’s College London, με υποτροφία από το National Health Service. Συμμετέχει ως υποψήφιος Διδάκτορας στην Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας, η οποία υλοποιείται από τη Μονάδα Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μυρτώ Λεγάκη – Mindfulness meditation instructor

Σπούδασε Oικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και Masters in Business Administration (MBA) στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και έπειτα δούλεψε για 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα σε υψηλές θέσεις μεγάλων εταιριών. Τα τελευταία χρόνια ήρθε σε επαφή με το βουδιστικό διαλογισμό Vipassana και εμβάθυνε την πρακτική της παρακολουθώντας silent retreats στην Ευρώπη και την Ασία. Παράλληλα σπουδάζει την πρακτική κινητικού διαλογισμού Open Floor με σπουδαίους δασκάλους από το εξωτερικό. Έχει ολοκληρώσει εκπαίδευση διδασκαλίας mindfulness και διδάσκει σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, ενώ παράλληλα διδάσκει Free Movement κινητικό διαλογισμό ενσωματώνοντας όλες τις εμπειρίες και την αγάπη της για την κίνηση, τη μουσική και τη σχέση του σώματος με το νου ως μέσο για εσωτερική αναζήτηση και θεραπεία. Τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει στην εκπαίδευση Συστεμικού Σκέπτεσθαι στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). Έχει διδάξει workshops κινητικού διαλογισμού και mindfulness για διάφορους οργανισμούς, εταιρικά events και ΜΚΟ.

Επιπλέον, όσοι παρευρεθούν στο workshop θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική έκπτωση στην ετήσια συνδρομή στο inside story.

ΠΟΤΕ: Τρίτη 20 Ιουνίου, 18:00
ΠΟΥ: Holmes Place Athens café, "City Link" Shopping Center, Βουκουρεστίου & Σταδίου 4, 1ος όροφος, Αθήνα

**inside story. Βρες την ιστορία πίσω από την είδηση**
To inside story (https://insidestory.gr/)είναι ένα ψηφιακό, συνδρομητικό δημοσιογραφικό μέσο, χωρίς διαφημίσεις. Αναδεικνύει σημαντικά θέματα της δημόσιας σφαίρας με long reads που δεν θα βρει κανείς αλλού.

κατηγορια Ετικετες