Ένα δισεκατομμύριο εργατοώρες χάνονται λόγω ασθενείας σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο -ένα ιλιγγιώδες κόστος για μια οικονομία 40 δις € ετησίως. Οι εργαζόμενοι που ασκούνται έστω μία φορά την εβδομάδα, απουσιάζουν έως 27% λιγότερες μέρες λόγω ασθενειών, ενώ παρουσιάζουν 12,5% αύξηση στην παραγωγικότητά τους. Είναι επίσης ευρέως γνωστό, ότι οι υπηρεσίες υγείας και ευεξίας είναι η πιο δημοφιλής παροχή που οι εργαζόμενοι οικειοθελώς ζητούν να λαμβάνουν επιδότηση από τους εργοδότες τους.

Εξοικονόμηση κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και ευτυχισμένοι, υγιείς εργαζόμενοι -σκεφτείτε τι μπορούν αυτά να κάνουν για την επιχείρησή σας!

corporate services 11

Οι εταιρικές υπηρεσίες που τα Holmes Place παρέχουν, περιλαμβάνουν:

1. Holmes Fitness Assessment για τα στελέχη και την εταιρία σας
2. Στρατηγικές Άσκησης & Ευεξίας
3. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υγείας & Ευεξίας
4. Εκδηλώσεις Team building & Κίνητρα (Incentives)
5. Εταιρικές Συνδρομές
6. Υποστήριξη Marketing και λανσάρισμα “Wellness Month”
7. Management του εταιρικού σας γυμναστηρίου

HOLMES PLACE CORPORATE WELLNESS SERVICES – MENU (GR)
HOLMES PLACE CORPORATE WELLNESS SERVICES – MENU (EN)


1.Holmes Place Fitness Assessment


Για να εντοπίσει και να κατανοήσει τις ανάγκες της εταιρίας σας, η Holmes Place θα συναντηθεί με το προσωπικό σας για να πραγματοποιήσει ένα αποκλειστικό “Fitness Assessment”, εκτίμηση της φυσικής τους κατάστασης, το οποίο δημιούργησαν και εφαρμόζουν οι έμπειροι ειδικοί των Holmes Place. Διαρκεί 20 λεπτά περίπου και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο εργασίας, σε ώρα που εξυπηρετεί το προσωπικό σας.

Το 'Fitness Assessment' αποτελείται από μία σειρά μετρήσεων που έχουν να κάνουν με το γενικότερο επίπεδο υγείας του ανθρώπου. Μαζί με το ερωτηματολόγιο, μας δίνει μία πλήρη εικόνα: 1. Για την υγεία του ατόμου, 2. Την φυσική του κατάσταση. Απευθύνεται σε όλα τα άτομα και δεν αφορά μόνο αυτούς που ασκούνται, καθώς η δέσμη των τεστ είναι εύκολη στην εκτέλεση και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.

Στοχεύει στην αξιολόγηση του επιπέδου υγείας και στην εύρεση των αδυναμιών του συμμετέχοντα, ώστε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Οι μετρήσεις που περιλαμβάνονται αφορούν στα εξής:

  1. Αρτηριακή Πίεση
  2. Σωματικό Λίπος
  3. Αερόβια Αντοχή
  4. Δύναμη άνω και κάτω άκρων
  5. Μυϊκή Αντοχή άνω άκρων και Κοιλιακών
  6. Ευλυγισία οπίσθιων μηριαίων και κάτω ραχιαίων
  7. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου για τον έλεγχο της υγείας που αφορά στους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Fitness Assessment (sample)

cororate services 3

Επιπλέον, μέσα από την αξιολόγηση αυτή, δίνονται αποτελέσματα σχετικά με την κάθε παράμετρο, με συγκριτικές τιμές ανάλογα με το φύλο και την ηλικία. Έτσι ο συμμετέχων μπορεί να κατανοήσει καλύτερα το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, καθώς και τα σημεία στα οποία υστερεί. Μαζί με τα αποτελέσματα δίνονται και σαφείς προτάσεις για τη βελτίωση των παραμέτρων που βρίσκονται σε χαμηλή κλίμακα.

Επίσης, θα λάβετε μια πλήρη έκθεση της εταιρίας που θα περιλαμβάνει καταγραφή των συνολικών αποτελεσμάτων -αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε πόσο υγιής είναι η εταιρία σας και ποιες ουσιαστικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε.

cororate services 14

2.Στρατηγικες Ασκησης & Ευεξιας


Οι επιτυχημένες στρατηγικές για την υγεία & ευεξία των εργαζόμενων είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρίες που πρωτοπορούν και θέλουν να εμπνεύσουν και να δώσουν κίνητρα στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Είναι ένα πλεονέκτημα που «κοστίζει» περισσότερο αν το αποφύγεις, παρά όταν το παράσχεις.

Για να μπορέσουμε να γίνουμε αξιόπιστος σύμβουλός σας, θα πρέπει να κατανοήσουμε πραγματικά την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της. Μόλις αντιληφθούμε την υπάρχουσα κατάσταση, έχοντας ακούσει τα στελέχη σας και εξετάσει το επίπεδο της υγείας τους, και αποκτώντας πλήρη αντίληψη των ζητουμένων σας ως εταιρία, θα σας παρέχουμε τις αναλυτικές συμβουλές και συστάσεις μας.

Η Holmes Place παρέχει έξυπνα και αποτελεσματικά προγράμματα που θα σας εμπνεύσουν, τα οποία προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό της κάθε εταιρίας.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει:

1 . Εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα (π.χ. Συμβουλές Διατροφής)
2 . Εκδηλώσεις Team Building
3 . Κίνητρα & Δώρα
4 . Personal Training
5 . Πλήρης διαχείριση ενός γυμναστηρίου στο χώρο σας!
6 . Εταιρικές Συνδρομές


3.Εκπαιδευτικα Προγραμματα Υγειας & Ευεξιας


Η Holmes Place προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζουν τους 3 άξονες της φιλοσοφία της: move well, eat well, feel well.

Τα θέματα που καλύπτουμε περιλαμβάνουν: Cardio Fitness, Σωστή Διατροφή, και Προβλήματα πλάτης/ σπονδυλικής στήλης. Αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη μορφή σεμιναρίων, διάρκειας 6 ή 12 εβδομάδων, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και λαμβάνουν χώρα είτε σε κάποιο από τα Clubs μας ή στις εγκαταστάσεις σας –η Holmes Place έρχεται σε εσάς!

cororate services 2

Οι δραστηριότητες είναι διασκεδαστικές και αποτελούν ιδανικό τρόπο για να παρακινήσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας και να προωθήσετε το ομαδικό πνεύμα. Όλα τα σεμινάρια παρουσιάζονται από έμπειρους εκπαιδευτές μας.


4.Εκδηλωσεις Team Building & Κινητρα (Incentives)


Θέλετε να προσφέρετε στα στελέχη σας ομαδικές ασκήσεις για την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος; Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε ομαδικά μαθήματα και προγράμματα για κάθε επίπεδο ή ομάδα, για να επιτύχετε ένα κοινό αποτέλεσμα: χαρούμενες, πιο παραγωγικές ομάδες που συνεργάζονται άψογα και έχουν καλύτερη απόδοση.

cororate services 7

Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε «ημέρες περιποίησης» και ειδικά πακέτα ως ανταμοιβή ή πρόταση για επίλεκτα στελέχη ή και πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πακέτα Personal Training για την ομάδα σας και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους σας να αποκτήσουν μια πιο υγιή ζωή! Επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε μια προσωπική ενημέρωση για όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε.


5.Εταιρικες Συνδρομες


corporate services 9]


Σε συνεργασία με την εταιρία σας, η Holmes Place μπορεί να προσφέρει ειδικές εταιρικές συνδρομές στα στελέχη σας, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από τα προνόμια εργασίας στην επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης αν θέλετε να επιδοτήσετε τις συνδρομές των στελεχών σας, ώστε να λάβετε και να προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερα οφέλη στο ανθρώπινο δυναμικό σας, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευέλικτων συνδρομών μας, καθώς και της διαθεσιμότητας των εταιρικών προϊόντων μας, για παράδειγμα, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις ή team building events.


6.Υποστηριξη Marketing και λανσαρισμα “Wellness Month” στην εταιρια σας


Για να λανσάρετε τις νέες παροχές προς τους εργαζόμενούς σας, καθώς και τη συνεργασία σας με την Holmes Place, θα σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, αλλά και κάποιες ειδικές προσφορές, με στόχο οι παροχές αυτές να πάρουν «σάρκα και οστά»!

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η σωστή επικοινωνία, έτσι ώστε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη από όλους τους εμπλεκόμενους. Άλλωστε, αυτό είναι που εμείς αγαπάμε να κάνουμε –να εμπνέουμε τους ανθρώπους να γυμνάζονται τακτικά, να τρώνε σωστά και να αισθάνονται καλά, παρέχοντάς τους την καθοδήγηση για ένα σωστό ξεκίνημα!

Χρησιμοποιούμε πολλούς τρόπους ώστε το ξεκίνημα να είναι διασκεδαστικό και να μείνει αξέχαστο. Σας παρέχουμε posters, newsletters, emails & weblinks για το intranet της εταιρίας σας, ακόμη και ενδοεταιρικούς wellness διαγωνισμούς για να παρακινήσουμε και να εμπνεύσουμε τις ομάδες σας. Επιπλέον, ειδικά για το λανσάρισμα θα σας κάνουμε και μια ιδιαίτερα προνομιακή προσφορά συνδρομής, ώστε πραγματικά να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους σας!


7.Management του εταιρικου σας γυμναστηριου


Έχετε ποτέ σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο χώρο στις εγκαταστάσεις σας για τη δημιουργία ενός γυμναστηρίου για το προσωπικό σας; Αυτή είναι η ειδικότητά μας –να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς: κατασκευή, management και παροχή υπηρεσιών ενός αθλητικού κέντρου. Έχουμε αναλάβει με επιτυχία τη διεύθυνση και διαχείριση εταιρικών γυμναστηρίων για πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μιλήστε μας για τις δικές σας ανάγκες και στόχους.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός- Επικοινωνήστε μαζί μας!


corporate services 12

Κάποιες εταιρείες διαθέτουν εκτεταμένα προγράμματα για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση των στελεχών τους, άλλες απολαμβάνουν εξοικονόμηση χρημάτων και αύξηση της παραγωγικότητας παίρνοντας λίγες, απλές, αλλά αποτελεσματικές πρωτοβουλίες. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού σας, προσφέροντάς σας εξατομικευμένες λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα ή επικοινωνήστε απευθείας με την Corporate Wellness Manager της Holmes Place –δώστε μας την ευκαιρία να σας εμπνεύσουμε!

Νεα & Εκδηλωσεις

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ: ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ;ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ: ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ: ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ;

Είστε εκπληκτικοί, αλλά όχι… Superman! Εδώ θα μάθετε πώς λειτουργεί ο διαλογισμός και γιατί μπορεί λίγη χαλάρωση να σας βοηθήσει να προοδεύσετε.

Περισσοτερα
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Η εκμάθηση κολύμβησης σε ένα παιδί μπορεί να αποδειχτεί πρόκληση. Εδώ θα βρείτε 5 βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βοηθήσετε τους μικρούς κολυμβητές σας να εξοικειωθούν με την πισίν

Περισσοτερα
ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΧΑΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουμε διακυμάνσεις στο βάρος μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας και είναι φυσικό το βάρος μας να αλλάζει κατά τη διάρκεια του έτους. Ένα-δύο κιλά περισσότερο ή λιγότερο σ

Περισσοτερα
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! 10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Η ένταση, το άγχος, και οι δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση γενικότερα, μας οδηγούν συχνά σε κακές διατροφικές επιλογές, αυξάνοντας τον κίνδυνο για εμφάνιση προβλημάτων υγείας

Περισσοτερα
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ COUPLE’S WORKOUT!ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ COUPLE’S WORKOUT!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ COUPLE’S WORKOUT!

Με αφορμή την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ετοιμάσαμε για σένα και το έτερον σου ήμισυ έναν διασκεδαστικό οδηγό προπόνησης για δύο!

Περισσοτερα
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ;

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ;

Τι εμπνέει τους ανθρώπους για να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής: Μερικές φορές, όλοι χρειαζόμαστε κάτι να μας ταρακουνήσει λίγο για να μπούμε στο σωστό δρόμο...

Περισσοτερα
Περισσοτερα