5ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο επικίνδυνο είναι το να καθόμαστε όλη την ημέρα; Οι περισσότερες δουλειές δεν απαιτούν να είμαστε όρθιοι, είναι φυσικό, λοιπόν, να ξεχνιόμαστε και να μένουμε καθιστοί για πολλές ώρες, χωρίς να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα μας να κινηθεί, έστω για να ξεπιαστούμε. Το να αφιερώσουμε, όμως, ένα από τα διαλείμματά μας σε μια μίνι-προπόνηση, αντί να χαζεύουμε στο Facebook, μπορεί να επιφέρει εκπληκτικές αλλαγές στο σώμα και τη διάθεσή μας.

Το 5λεπτο πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, κάτι πολύ σημαντικό όταν δουλεύετε μπροστά σε μια οθόνη για ώρες. Να θυμάστε πως, οποιαδήποτε στιγμή σηκώνεστε από το γραφείο, δίνετε, ουσιαστικά, στο σώμα σας μια παραπάνω αφορμή για να νιώσετε πιο δυνατοί, πιο ελκυστικοί και πιο υγιείς, αλλά και στο μυαλό σας τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί και να γίνει πιο δημιουργικό. Μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου, αφού δεν απαιτεί περαιτέρω εξοπλισμό – φροντίσαμε να αξιοποιήσουμε τα πράγματα που υπάρχουν σε κάθε χώρο εργασίας! Για να γυμναστείτε λοιπόν, αρκεί να κλείσετε την πόρτα και τον υπολογιστή σας για μόλις 5 λεπτά.

Εξοπλισμός: ένα χρονόμετρο, ένα μπουκάλι νερό για καλή ενυδάτωση, μία καρέκλα, ένα γραφείο και… μια πετσέτα για τον ιδρώτα!
Τι χρειάζεται να κάνετε: Μελετήστε τις εικόνες προσεκτικά, για να εξοικειωθείτε με τις ασκήσεις. Κάντε την κάθε άσκηση για 1 λεπτό και στη συνέχεια μεταπηδήστε στην επόμενη. Μπορείτε να επαναλάβετε το πρόγραμμα όσο συχνά θέλετε μέσα στη μέρα. Αλλάξτε τη σειρά των ασκήσεων, γυμναστείτε έντονα ή πιο χαλαρά και «ξυπνήστε» το σώμα και το πνεύμα σας σε πολύ λίγο χρόνο!

Ασκήσεις

1.Push ups στο γραφείο

push up desk

2.Άρσεις γονάτων στην καρέκλα

inside 5 exe

3.Mountain Climbers στην καρέκλα

inside 5exe 2

4.Βαθιά καθίσματα

inside 2 5exe

5.Βυθίσεις στην καρέκλα

inside 3 5exe


HOLMES PLACE CORPORATE WELLNESS TRIAL SERVICES – ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ
PHOTOSOURCE
PHOTOSOURCE
PHOTOSOURCE
PHOTOSOURCE
PHOTOSOURCE

TRY OUR CORPORATE WELLNESS SERVICES!

Δοκιμάστε, εντελώς δωρεάν, μία από τις εταιρικές wellness υπηρεσίες των Holmes Place, επιλέγοντας αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες των εργαζόμενων της εταιρείας σας. Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

κατηγορια Ετικετες