Η ΙΔΑΝΙΚΗ PLAYLIST ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

Κάθε μέρα έχουμε την ίδια ρουτίνα: σε όλα τα health clubs μας, τα μέλη μας επισκέπτονται το γυμναστήριο και ολοκληρώνουν τις προπονήσεις και τα προγράμματα της επιλογής τους. Πρόκειται κυρίως για «ατομικό έργο», σύμφωνα με την εμπειρία μας τουλάχιστον…

Μπορεί όμως να μην είναι κι έτσι. Ίσως να πρέπει να μην είστε μόνοι στο γυμναστήριο. Και ίσως να είναι ώρα να σκεφτείτε ότι όταν περνάτε την πόρτα μας, όχι μόνο μπορείτε να βελτιώσετε τη δική σας υγεία και ευεξία, αλλά και τη σχέση σας! Αυτό το μήνα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί να μην ξεκινήσετε την άσκηση με τον/την σύντροφό σας;

Για να σας συντονίσουμε και να σας παρακινήσουμε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο μαζί, συγκεντρώσαμε μια playlist για όλους τους ερωτευμένους που θέλουν να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι ευεξίας μαζί.

Θα ξεκινήσουμε με εμβληματικά ερωτικά τραγούδια της δεκαετίας του ’80, όπως Blondie, The Cure ή The Smiths, για να σας υπενθυμίσουμε ότι ο έρωτας εξακολουθεί να είναι η καλύτερη αεροβική άσκηση που μπορείτε να κάνετε! Συνεχίζουμε μετά στην τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα με τους The White Stripes ή τους Arctic Monkeys γιατί όλες οι γενιές έχουν... έναν ύμνο στην αγάπη!
Και φυσικά ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο για μια γεύση από τα παλιά κλασικά, όπως The Kinks και The Beatles... Άλλωστε, «το μόνο που χρειάζεστε είναι αγάπη»!

Καλή σας απόλαυση!


The xx - Islands

The Smiths - Hand In Glove

U2 - Mysterious Ways

Feist - Mushaboom

Blondie - One Way Or Another

The White Stripes - Fell In Love With a Girl

The Cure - Love Cats

The Jesus & Mary Chain - Head On

The Kinks - She Really Got Me

The Beatles - Drive My Car

Arctic Monkeys - I Wanna Be Yours

Lyke Li - A Little Bit

Sia - Breath Me

Joy Division - Love Will Tear Us Apart

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες