ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ MIB (MADE IN BRAZIL)!

Η playlist μας Made in Brazil είναι η τέλεια παρακίνηση για 30 λεπτά έντονης άσκησης και έχει σχεδιαστεί για γράμμωση των ποδιών και των γλουτών. Τώρα μπορείτε να την απολαύσετε στο σαλόνι σας!

Το Made in Brazil είναι ένα ομαδικό μάθημα 30 λεπτών και υψηλής έντασης που στοχεύει στην ενδυνάμωση των μυών των γλουτών, της κοιλιάς και των ποδιών. Για να διατηρήσουμε την ένταση με ευχάριστη διάθεση, εμπιστευόμαστε την καλύτερη επιλογή μουσικής. Με αυτό το ανεβαστικό και απαιτητικό μάθημα, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε βάρη στις ασκήσεις σας για να δώσετε περισσότερη δυσκολία.

Η χορογραφία και οι κινήσεις έχουν ως αποτέλεσμα έναν πλήρη συνδυασμό αεροβικής, ασκήσεων εδάφους και χορού. Σε αυτό το μάθημα με την υπογραφή της Holmes Place, θα είστε σε θέση να γραμμώσετε και να ενισχύσετε τους μύες σας, ενώ ενισχύετε την αντοχή σας και καίτε περίπου 250 θερμίδες, σε περίπου μισή ώρα.

Έμπνευση, παρακίνηση και η θέληση του να ξεπεράσετε τα όριά σας είναι αυτό που θα βρείτε σε αυτά τα μουσικά κομμάτια που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη διάθεση του μαθήματος Made in Brazil στο σαλόνι σας ή ακόμα και έξω… Είναι ώρα να διασκεδάσετε στο ρυθμό του MIB!

David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You

Charly Black – Gyal You A Party Animal

Leo Santana / Abana

Sak Noel & Salvi - Trumpets

Ivete Sangalo - Abalou

Skank - Resposta

Η Ομάδα των Holmes Place

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες