ΤΑ HOLMES PLACE KAI Η VICHY ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Υποδεχτείτε μια νέα εποχή συνολικής ευεξίας και αναζωογόνησης!

Η Vichy, υπέρμαχος του slow living και μιας ζωής γεμάτης ενέργεια και ευεξία, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Holmes Place. Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο Holmes Place Maroussi, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μέσω της συνεργασίας, η Vichy εγκαινιάζει μια νέα εποχή, που προτάσσει τις υγιεινές επιλογές και μια αίσθηση συνολικής ανανέωσης, ενέργειας και αναζωογόνησης, προσφέροντας μοναδικά οφέλη για όλα τα μέλη των Holmes Place, τους πελάτες της Vichy, αλλά και τις τυχερές νικήτριες διαγωνισμών, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν πρώτες όλα τα νέα της μάρκας, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια!
vichy inside

text1

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Vichy θα παρέχει 3 καμπίνες το μήνα στα SPA των Holmes Place, στις οποίες θα μπορεί κανείς να απολαύσει θεραπείες περιποίησης από αισθητικούς της Vichy! Επιπλέον, όλα τα νέα μέλη των Holmes Place, θα λαμβάνουν ένα welcome gift από τη Vichy, προκειμένου να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα και να ανακαλύψουν τα μοναδικά τους οφέλη. Παράλληλα όμως, η Vichy θα συμμετέχει και σε όλα τα outdoor events των Holmes Place, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία του healthy living και μιας ζωής, γεμάτης ευεξία, απαλλαγμένης από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας!

text2

Η Vichy, με εμπειρία ετών στις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, προάγει σε συνεργασία με τα Holmes Place τα οφέλη του healthy living για το σώμα και το πνεύμα, τονίζοντας τη σημασία ενός υγιεινού τρόπου ζωής για την καλή φυσική κατάσταση και την ψυχολογία μας. Για τη Vichy, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουμε τη χαμένη μας ενέργεια μέσα από έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που επιφέρει καθημερινές αλλαγές στο σώμα και τη διάθεση μας!

κατηγορια Ετικετες