Τα Group PT ηρθαν για να σας κερδισουν

Ψάχνετε για ένα νέο είδος προπόνησης μεταξύ της ομαδικής άσκησης και του Personal Training; Το βρήκατε!

Τα Group PT είναι μαθήματα έτσι δομημένα, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα παρακολουθήσετε, με χρήση ειδικού εξοπλισμού που προσφέρει μια νέα διάσταση στην άσκησή σας! Πρόκειται για ομαδικές προπονήσεις διάρκειας 40 λεπτών, με λίγα άτομα (από 4 έως 6 μέγιστο), που πραγματοποιούνται είτε στον χώρο του Gym, είτε στο Studio. Στόχος τους είναι να σας δώσουν μια εναλλακτική λύση προπόνησης, εάν προτιμάτε την ομαδική προπόνηση σε πολύ προσιτή τιμή και όχι το Personal Training.


BOSU

Το ΒΟSU Balance Trainer είναι προπόνηση ισορροπίας που εκπαιδεύει ολόκληρο το σώμα για να αντεπεξέρχεται στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Μπορεί να συνδυαστεί με προπόνηση μυϊκής τόνωσης, cardio ή Pilates. Το BOSU Balance Trainer αποτελείται από μία πλατφόρμα και έναν θόλο ελαστικής δυναμικής επιφάνειας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι 2 επιφάνειές του, ώστε να εξασκήσετε την ισορροπία σας σε διάφορες θέσεις του σώματος.


KICKBOXING CLUB

Το Kickboxing Club είναι συνδυασμός πολεμικών τεχνών και πυγμαχίας. Το μάθημα στοχεύει στην άριστη τεχνική κατάρτιση με απώτερο σκοπό την αυτοάμυνα, όμως παράλληλα ενδυναμώνει όλο το σώμα και βελτιώνει αισθητά τη φυσική κατάσταση. H διδασκαλία γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες αθλητές του Kickboxing με πολλές διακρίσεις, και με τη χρήση ειδικών γαντιών και σάκου Kickboxing.


TRX®

Όποιος και αν είναι ο προσωπικός αθλητικός σας στόχος, η προπόνηση TRX® Suspension Training® θα σας βοηθήσει να τον πετύχετε! Πρόκειται για προπόνηση που χρησιμοποιεί το βάρος του σώματος και με τη βοήθεια ειδικών ιμάντων, προσφέρει πάνω από 300 συνδυασμούς ασκήσεων για μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία και αντοχή.


TRX man profile TRX man

Δείτε όλα τα Group PT προγράμματα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει από τα Group PT Programs.


Holmes Place Team

Δοκιμαστε το Personal Training

Κάντε την πρώτη σας προπόνηση δωρεάν!

κατηγορια Ετικετες