ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ #CHARITY4U 2017!

Το #Charity4U είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με σκοπό να μοιράσει απλόχερα χαρά και να χαρίσει πολλά χαμόγελα σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Αγαπητό Mέλος,

Πριν 2 χρόνια, με την ομάδα της Holmes Place ξεκινήσαμε το #Charity4u, μια πρωτοποριακή παγκόσμια πρωτοβουλία, με την οποία αποδείξαμε ότι η αγάπη για τον αθλητισμό και την ευεξία μπορούν να ενώσουν και να εξυπηρετήσουν έναν πολύ καλό σκοπό. Με την πρωτοβουλία αυτή ζητήσαμε από τα μέλη μας να θέσουν έναν μεγάλο αθλητικό στόχο για τη νέα χρονιά, στηρίζοντας ο καθένας και από ένα φιλανθρωπικό οργανισμό. Οι συμμετοχές και τις δύο χρονιές, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και οι πρεσβευτές της δράσης αυτής ξεκίνησαν το σημαντικότερο ταξίδι τους, το ταξίδι προς την επιτυχία!

Κλείνοντας άλλη μια χρονιά, νιώθω ιδιαίτερη υπερηφάνεια και συγκίνηση για τους πραγματικά ξεχωριστούς πρωταγωνιστές του #Charity4u 2016, τον Αλέξανδρο Σοφιανό, τον Γιώργο Κυριαζίδη, την Άδα Σταματάτου, τον Παναγιώτη Βασιλαρά και τους συναθλητές μου στην ομάδα των Pastra Cretonaxiosa (Ευγενία Τζαννίνη, Βασίλη Μαρούλη, Βαγγέλη Ζουρµπάκη, Σωτήρη Πάστρα, Κωνσταντίνο Μίχο, Θοδωρή Ζουµπουλάκη και Αποστόλη Τσαγκαράκη), οι οποίοι με όρεξη, σκληρή προπόνηση και με την καθοδήγηση, στήριξη και ενθάρρυνση της Holmes Place, κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους με απόλυτη επιτυχία. Ενώ με τη θετική τους ενέργεια, μετέφεραν το motto μας “Enjoy the Journey” σε ολόκληρο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 35.000€ συνολικά, για τα ιδρύματα: «Make-A-Wish Ελλάδος», «ΕΛΙΖΑ», «ΙΠΑΠ Η Θεοτόκος» και «ΕΛΕΠΑΠ».

Συνεχίζοντας στα επιτυχημένα βήματα των προηγούμενων ετών, το #Charity4u θα συνεχιστεί και το 2017, στοχεύοντας ξανά σε σπουδαίες διακρίσεις και μεγάλες συγκινήσεις με τον ίδιο υψηλό στόχο: να μοιράσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε! Οι θέσεις, λόγω περιπλοκότητας της διαδικασίας, είναι περιορισμένες. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος, γράφοντας τον αθλητικό σας στόχο, καθώς και το Club στο οποίο ανήκετε.

Σας εύχομαι ένα δυναμικό ξεκίνημα και ένα δραστήριο 2017!

Φιλικά,
Έλλη Φλέγγα
CEO
Holmes Place Greece

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ #CHARITY4U 2017!

Εάν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους πρωταγωνιστές του #Charity4U 2017, συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο. Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν στις 15/02/17!

κατηγορια Ετικετες