ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: AIRFIT

Θέλετε να γεμίσετε την ημέρα σας με ενέργεια και διασκέδαση; Το Airfit είναι το ομαδικό πρόγραμμα τραμπολίνου που θα φέρει τα πάνω κάτω στον τρόπο που γυμνάζεστε!

Τι μπορεί να κάνει το Airfit για εσάς;

Μια πλήρης άσκηση για το σώμα σε μια σούπερ εντατική τάξη γεμάτη ρυθμό και θετική ενέργεια με πλήθος από οφέλη. Με 10 λεπτά εντατικής άσκησης στον αέρα, μπορείτε τα έχετε τα ίδια αποτελέσματα που έχετε με τρέξιμο 30 λεπτών χωρίς την ίδια ένταση. Η άσκηση στον αέρα μειώνει την πίεση στους συνδέσμους και τα κόκαλα σε σύγκριση με ασκήσεις όπως το τρέξιμο ή τα καθίσματα και θα έχετε μια καρδιαγγειακή δραστηριότητα υψηλής έντασης.

airfit

Η επιστήμη πίσω από το μάθημα

Τα άλματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οστικής πυκνότητας. Το σώμα μας, ανταποκρίνεται στην επιτάχυνση και την επιβράδυνση και την ώθηση της βαρύτητας που δίνουν τα άλματα στο τραμπολίνο με πυκνότερα και δυνατότερα οστά.

Αυτό θα ωφελήσει και άλλες δραστηριότητες που κάνετε, καθώς μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμών. Η ασταθής επιφάνεια θα κάνει το σώμα σας να αναζητά διαρκώς ισορροπία και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη ικανότητα ιδιοδεκτικότητας, ισορροπίας, συντονισμού και κινητικών δεξιοτήτων.

Airfit1

Κάψτε έως και 800 θερμίδες ανά μάθημα (ναι, καλά ακούσατε)!

Η άσκηση στον αέρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε 600-800 θερμίδες ανά μάθημα, ανάλογα με το σωματότυπο σας, τη γενική φυσική κατάσταση και την ένταση της άσκησης. Και δεν θα σας φανεί η προσπάθεια τόσο πολύ όσο αν τρέχατε σε διάδρομο. Τα άλματα στο τραμπολίνο θα σας βοηθήσουν επίσης να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό και αυτό θα κάνει το σώμα σας να είναι σε θέση να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Η Ομάδα των Holmes Place

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες