ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ; ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Αντιγηραντικές ασκήσεις! Είναι μόδα; Όχι, είναι γεγονός. Κάθε σωματική δραστηριότητα μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης και τα 4 παρακάτω σημάδια της. Μάθετε πώς!

Γήρανση. Δυστυχώς, μέχρι να βρούμε αυτή την άγνωστη πηγή της νεότητας (για την οποία ελπίζουμε ακόμη), η γήρανση είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία. Γνωρίζατε όμως ότι, με τη δύναμη της άσκησης, η νεανική λάμψη σας μπορεί να κρατήσει περισσότερο;

1.Ρυτίδες

Είναι ένα από τα πιο κοινά σημάδια γήρανσης και για πολλούς ανθρώπους, ένα από τα πιο αγχωτικά. Τα καλά νέα είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες ή/και να επιβραδύνετε την εμφάνισή τους. Με μερικές ελαφριές αεροβικές ασκήσεις, όπως η κολύμβηση ή το περπάτημα, μπορείτε να μειώσετε τις ρυτίδες αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα σας, η οποία με τη σειρά της υποστηρίζει το ρυθμό ανάπτυξης των κυττάρων της επιδερμίδας σας. Και όχι μόνο: θα βοηθήσει τον οργανισμό σας στην παραγωγή των φυσικών λιπαρών του και της ενυδάτωσης του, για δέρμα με ελαστική υφή. Αποκτήστε ξανά ροδαλά μαγουλάκια!

inside-1-image-Forever_young_ How_keeping_active_can_reduce_the_four_most_common_signs_of_aging

2.Απώλεια Λίμπιντο

Είναι γνωστό ότι η δραστηριότητα αυξάνει, αλλά και προστατεύει, τη σεξουαλική επιθυμία.

Πρώτον, η τακτική άσκηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εικόνα του σώματός σας, ενώ σας κάνει να νιώθετε σέξι ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Δεύτερον, η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, ανεβάζοντας τη λίμπιντο. Τέλος, η σωματική δραστηριότητα απελευθερώνει ενδορφίνες, που μειώνουν σημαντικά τις επιπτώσεις του στρες και του άγχους στον οργανισμό σας, τα οποία επιδρούν αρνητικά στη σεξουαλική επιθυμία σας.

Για να αναδείξετε τη σέξι πλευρά σας, δεν έχει σημασία το είδος της άσκησης που κάνετε. Αρκεί να την κάνετε τακτικά. Ωστόσο, αν θέλετε να επικεντρώσετε σε αυτή την περιοχή, ιεραρχήστε τις παρακάτω 3 δραστηριότητες:

●Οι ασκήσεις Kegel (γνωστές και ως πυελικές ασκήσεις εδάφους), ενισχύουν τους κάτω κοιλιακούς και ανεβάζουν τη λίμπιντο.
●Οι αναπνοές και οι διατάσεις σας βοηθούν να χαλαρώσετε, ενώ αποκτάτε επίγνωση για το σώμα σας.
●Ένας περίπατος στη λιακάδα, όσο απλό και αν ακούγεται, σας δίνει ενέργεια, βελτιώνει την εγρήγορσή σας και ενισχύει τα επίπεδα ευτυχίας σας.

inside-2-image-Forever_young_ How_keeping_active_can_reduce_the_four_most_common_signs_of_aging

3.Αύξηση βάρους

Τα επιπλέον κιλά μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας. Χρησιμοποιήστε βασικές μεθόδους ταχείας καύσης λίπους, όπως βαθιά καθίσματα, αεροβική και push-ups για να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση: και μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Όσον αφορά την αεροβική άσκηση, το American College of Sports Medicine, δηλώνει ότι μπορείτε να κάψετε λίπος πιο αποτελεσματικά, εναλλάσσοντας τις καθημερινές ασκήσεις σας (όπως τζόκινγκ ή περπάτημα) με πιο γρήγορα σπριντ, καθώς η αλλαγή στην ταχύτητα ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας και βελτιώνει τη λειτουργία του. Κάντε λοιπόν τους συνδυασμούς σας, και το πιο σημαντικό, τολμήστε!

4.Ενέργεια

Κόπωση ή αίσθημα κόπωσης; Συμβαίνει. Η καλή άσκηση είναι, φυσικά, η λύση μας. Η σωματική δραστηριότητα, σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, καθώς αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος παρέχοντας περισσότερο οξυγόνο σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο ζωντανοί, έτοιμοι για δράση.

Όπως και με την απώλεια βάρους, υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε για να εστιάσετε στον παράγοντα της ενέργειας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα καλύτερα μηχανήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σύντομα θα απολαμβάνετε αυτά τα κύματα νεανικής ενέργειας!

inside-3-image-Forever_young_ How_keeping_active_can_reduce_the_four_most_common_signs_of_aging

Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Δείτε τον αναλυτικό menu με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας για να πάρετε ιδέες ή περάστε για μια επίσκεψη ώστε να έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με εκπρόσωπο της Ομάδας μας!

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες