ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ!

Όσο μεγαλώνουμε μπορεί να έχουμε την τάση να παίρνουμε βάρος. Προκύπτουν αλλαγές στο μεταβολισμό μας και αν προκύπτουν και στον τρόπο ζωής μας, αυτό μπορεί να είναι μια καταστροφική συνταγή…

Ξαφνικά οι ίδιες συνήθειες και διατροφικές προτιμήσεις που είχαμε, δεν σου εγγυώνται πια τα ίδια αποτελέσματα για ισορροπημένο βάρος με ένα λεπτό και γραμμωμένο σώμα. Η αύξηση βάρους μπορεί να είναι το αποτέλεσμα γήρανσης, όπως οι ορμονικές αλλαγές και ο αργός μεταβολισμός που επιφέρει. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμη και να είναι κληρονομική. Αλλά θα είναι κυρίως αποτέλεσμα της διατροφής σου.

Διάβασε τον πρακτικό Οδηγό μας, δοκίμασε όλες τις συμβουλές και τα χρήσιμα tips που σου προτείνουμε γιατί όποια αλλαγή και προσαρμογή και αν κάνεις στη διατροφή σου, όταν τρέφεσαι ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου, έχεις τον καλύτερα εγγυημένο τρόπο για να αποκτήσεις μια πιο υγιεινή διατροφή και πιο λεπτή σιλουέτα.

Μαζί θα λάβεις και ένα υπέροχο wellness δώρο από τα Holmes Place που θα σε βοηθήσει να κάνεις μια σωστή αρχή, όποιοι κι αν είναι οι διατροφικοί στόχοι σου:

•3 ημέρες ευεξίας με ελεύθερη χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Holmes Place Club της επιλογής σου!
•1 eat well coaching από τους έμπειρους Διατροφολόγους του Nutrition Center μας!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ «ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ & ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΑ HOLMES PLACE!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ για να λάβεις στο email σου ΔΩΡΕΑΝ τον πρακτικό οδηγό μας και ένα υπέροχο wellness δώρο από εμάς!

κατηγορια Ετικετες