Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!

Από τη στιγμή που οδηγείτε για την εργασία σας ή κάθεστε κατά τη μεταφορά, μένετε για πολλές ώρες στην καρέκλα του γραφείου σας ή ξαπλώνετε στον καναπέ σας όταν χαλαρώνετε μετά την εργασία, η καθιστική ζωή καταλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σας και έχει σημαντικές παρενέργειες για την υγεία.

Έρευνες έχουν καταδείξει τα μειονεκτήματα της καθιστικής ζωής για μεγάλες χρονικές περιόδους και οι ώρες που περάσατε στο γραφείο σας θεωρούνται πλέον ως ισοδύναμες της βλάβης που έχει το κάπνισμα για την υγεία. Επομένως, εάν είναι αλήθεια ότι «η καθιστική ζωή είναι το νέο κάπνισμα», υπάρχουν βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τη ζημιά που σχετίζεται με την καθιστική ζωή.

Ασκήσεις διαλείμματος στο γραφείο:

•Σηκωθείτε από το γραφείο και κάντε βαθιά καθίσματα. Επαναλάβετε 5-10 φορές.
•Περιστρέψτε τη λεκάνη και τη μέση από τα δεξιά προς τα αριστερά, κοιτάζοντας πάνω από τους ώμους σας. Επαναλάβετε 5-10 φορές.
•Τεντώστε τα χέρια σας και λυγίστε προς τα εμπρός (αγγίξτε τα δάχτυλα των ποδιών σας) και πίσω (προσπαθήστε να αγγίξετε το ταβάνι). Επαναλάβετε 5-10 φορές.

Προτάσεις για το διάλειμμα:

•Χρησιμοποιήστε τις σκάλες (κάντε σπριντ)
•Κάντε μια βόλτα γύρω από το γραφείο την ώρα του γεύματος
•Πηγαίνετε στο γυμναστήριο σας για μια γρήγορη προπόνηση

Εκτός γραφείου:

Πρόκειται για μια γρήγορη προπόνηση υψηλού ρυθμού για αυτούς που έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους. Μια ρουτίνα δύο κυκλικών προπονήσεων με 6 ασκήσεις η κάθε μία. Κάντε την πρώτη προπόνηση 2 φορές: 30’ ανά άσκηση και καμία περίοδος ανάπαυσης. Με το τελείωμα του πρώτου κύκλου, σταματήστε και ξεκουραστείτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια ξεκινήστε ξανά. Για το δεύτερο γύρο, ακολουθήστε το ίδιο σύστημα. Συνολικά θα έχετε περίπου 25’ για να ολοκληρώσετε την άσκηση που θα σας διατηρήσει υγιείς και γεμάτους ενέργεια!


Κυκλική προπόνηση 1

1.workout 1workout 1a 2. workout 2
3.executive 3 4. executive 4
5.executive 5executive 5a 6. executive 6

Κυκλική προπόνηση 2:

1. executive 7executive 7a 2. executive 8executive 8a 3. executive 9executive 9a
4.executive 10executive 10aexecutive 10bexecutive 10c
5.executive 11executive 11a6.executive 12executive 12a
Τώρα που είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την ημέρα στη δουλειά, μη χάσετε την ευκαιρία να κατακτήσετε μια καλύτερη μέρα... κάθε μέρα! Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην επετειακή προσφορά μας με 5 δωρεάν προπονήσεις σε προγράμματα που προτιμάτε, καθώς και στην κλήρωση για τις δωρεάν επετειακές συνδρομές μας!

TRY OUR CORPORATE WELLNESS SERVICES!

Δοκιμάστε, εντελώς δωρεάν, μία από τις εταιρικές wellness υπηρεσίες των Holmes Place, επιλέγοντας αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες των εργαζόμενων της εταιρείας σας. Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

κατηγορια Ετικετες