ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ;

Αξίζει τελικά να πληρώνεις μια πολύ φθηνή συνδρομή στο γυμναστήριο;

Αν και μια πολύ φθηνή συνδρομή μπορεί να είναι δελεαστική, τα γυμναστήρια πολύ χαμηλού κόστους δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους υγείας και φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί με μια πολύ μικρή μηνιαία χρέωση να προσφέρουν μια συνδρομή που περιλαμβάνει διάφορα μαθήματα και το βασικό εξοπλισμό που χρειάζεστε, αλλά πολλά από τα «οικονομικά» γυμναστήρια έχουν μια νοοτροπία του τύπου «μπες, γυμνάσου, βγες».

Είτε είστε παθιασμένοι με τη φυσική κατάσταση είτε επενδύσατε για πρώτη φορά σε μια συνδρομή, η εγγραφή σε ένα γυμναστήριο υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορείτε να έχετε. Γύρω σας θα βρείτε καλοδιατηρημένα και καθαρά μηχανήματα και βάρη. Οι Personal Trainers είναι εκεί κάθε στιγμή για να σας παρακινήσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας, ενώ το μηνιαίο πρόγραμμα είναι γεμάτο από μοναδικά μαθήματα και τα πιο πρόσφατα fitness trends που σας καλούν να τα δοκιμάσετε.

Όσον αφορά τις συνδρομές γυμναστηρίου, η αλήθεια είναι ότι παίρνετε ό,τι πληρώνετε. Εδώ θα μάθετε γιατί αν επενδύσετε περισσότερα στο γυμναστήριό σας, μπορεί να έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και ευεξία:

inside 1 low cost

1.Κάτι περισσότερο από ένα απλό γυμναστήριο

Η ευεξία είναι ένα ταξίδι ζωής. Τα γυμναστήρια χαμηλού κόστους καλύπτουν μόνο ένα κομμάτι αυτού του ταξιδιού: την άσκηση. Οι υψηλής ποιότητας, προσεγμένοι χώροι, καλύπτουν όλο το στυλ ζωής σας, προσφέροντας ένα πλήρες σετ υπηρεσιών για ισορροπημένη, υγιή και χαρούμενη ζωή. Από τις αναζωογονητικές θεραπείες Spa, έως τη διατροφική καθοδήγηση από τους ειδικούς: όταν πληρώνετε περισσότερα στο γυμναστήριο, ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο.Στα Holmes Place, προσφέρουμε επίσης πρωτοποριακά μαθήματα όπως ΑIRFIT και MIB που προσφέρονται αποκλειστικά στα Clubs μας.

inside 4 low cost

2.Ένας χαρούμενος χώρος

Τα ποιοτικά γυμναστήρια εστιάζουν πολύ περισσότερο στην εμπειρία. Είναι ένα μέρος όπου γνωρίζετε ότι μπορείτε να πάτε και να γίνετε το άτομο που θέλετε να είστε: και σε αυτό αξίζει να επενδύσετε! Με τη δύναμη της μεγάλης «παρέας» και μια ομάδα που θα καταγράφει και θα επαινεί την πρόοδό σας, όχι απλά θα εμπνευστείτε για να ασκηθείτε, αλλά θα εμπνευστεί και όλη η ζωή σας!

inside 2 low cost

3.Υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις

Από εξαιρετικά καθαρά αποδυτήρια έως σύγχρονο εξοπλισμό, η αισθητική και η ατμόσφαιρα που συνοδεύουν τα γυμναστήρια υψηλότερου κόστους δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Αντί να νιώθετε αμήχανοι μπροστά σε μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, τα κορυφαία γυμναστήρια παρέχουν επίσης εξαιρετικούς Personal Trainers που θα αφιερώσουν το χρόνο τους για να βεβαιωθούν ότι γνωρίζετε τον τρόπο χρήσης κάθε μηχανήματος. Με περισσότερες ανέσεις, παροχές και μεγαλύτερους χώρους, μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για ένα μηχάνημα. Ένα κοινό πρόβλημα στα γυμναστήρια χαμηλού κόστους: υπερβολικά πολύς κόσμος!

inside 3 low cost

4.Ένας χώρος για να εκπληρώσετε το όραμά σας!

Όταν ένα γυμναστήριο είναι πολύ φθηνό και δεν μας δεσμεύει, είναι απλά ένας χώρος για να ιδρώσουμε. Όταν πληρώνουμε ένα ακριβότερο και πιο ποιοτικό γυμναστήριο με μια ομάδα ανθρώπων που μας βοηθά να επιτύχουμε τους στόχους μας, απολαμβάνουμε έναν υγιή τρόπο ζωής και τελικά, το να ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα και αυτό αξίζει περισσότερο από την τιμή της συνδρομής! Πεντακάθαρες εγκαταστάσεις και πληθώρα προγραμμάτων συμπληρώνουν όλα τα παραπάνω.

Αντί να πάτε σε ένα πολύ φθηνό γυμναστήριο, γιατί δεν εστιάζετε την ενέργεια και τον προϋπολογισμό σας σε ένα πιο ποιοτικό Health Club που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους για προσωπική ευεξία; Αν μπορείτε να βρείτε μια ομάδα ειδικών, μια τάξη, έναν εξοπλισμό ή έναν χώρο που σας κάνει να θέλετε να προπονηθείτε περισσότερο, τότε πραγματικά αξίζει!


Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες