ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αν θέλετε να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας στην παραλία, είναι καιρός να ξεκινήσετε. Αν αρχίσετε τη δίαιτά σας τώρα, θα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε τα αποτελέσματα που περιμένετε.

Με τη βοήθεια των κατάλληλων μηχανημάτων, ή απλά χρησιμοποιώντας το σωματικό σας βάρος (Functional Training), θα ενισχύσετε τους μύες σας, ενώ παράλληλα θα τους τονώσετε και θα τους γραμμώσετε. Εάν επιλέξετε να το συνδυάσετε με λύσεις αεροβικής που καίνε το λίπος, θα βοηθήσετε ακόμη περισσότερο στην απώλεια βάρους. Ο εξοπλισμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο γυμναστήριο, απομονώνει τους μύες και εστιάζει στην προσπάθεια και τις επαναλήψεις.

Αν ψάχνετε για επιπλέον κίνητρο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα ομαδικά μαθήματά μας ή τις προπονήσεις με Personal Trainer. Με το ομαδικό πρόγραμμα Made In Brazil, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από μια ομάδα γυμνασμένων ανθρώπων με έναν κοινό στόχο, καθώς και από αποτελέσματα ταχείας καύσης. Από την άλλη, ένας personal trainer θα είναι σε θέση να σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας σχεδιάζοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για το σωματότυπο, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να γραμμώσετε τους γλουτούς σας χωρίς εξοπλισμό γυμναστηρίου μπορείτε να εξακολουθείτε να γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, επιλέγοντας τρέξιμο, ποδηλασία ή step. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την άσκηση σε εξωτερικό χώρο (ακόμη και οι σκάλες μπορούν να κάνουν θαύματα) ή να επιλέξετε να ασκηθείτε στο σπίτι. Δείτε παρακάτω μια σειρά από ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε σε εσωτερικούς χώρους:

Βάλτε στόχο δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Ημέρα 1

Ξεκινήστε προθέρμανση με ποδήλατο, 10-15 λεπτά
Άσκηση 1: Sumo deadlifts, 3 σετ των 6-8 επαναλήψεων και αμέσως μετά 2-4 μεγάλα άλματα

inside 1

Άσκηση 2: Βαθιά καθίσματα Split, 3 σετ των 10 + 10 επαναλήψεων

inside 2

Άσκηση 3: Deadlift ενός ποδιού, 2 σετ των 10 επαναλήψεων

inside 3

Άσκηση 4: Αντίστροφο hypers

Τελειώστε με ποδήλατο, 20 λεπτά μάξιμουμ, με πρόγραμμα τυχαίο ή ανηφορικό

Ημέρα 2

Άσκηση 1: Βαθιά καθίσματα όσο το δυνατόν χαμηλότερα, 4 σετ των 12 επαναλήψεων και αμέσως μετά 90 δευτερόλεπτα ποδήλατο sprint.

inside 4

Άσκηση 2: Step-ups, με πίεση στην κορυφή της κίνησης, 2 σετ των 12 επαναλήψεων και αμέσως μετά 60 δευτερόλεπτα ποδήλατο sprint.

inside 5

Άσκηση 3: Περπάτημα με καθίσματα, 2 σετ των 20 επαναλήψεων στο σύνολο και αμέσως μετά 45 δευτερόλεπτα ποδήλατο sprint.

inside 6

Η Ομάδα των Holmes Place

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες