ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ;

Θα διερευνήσουμε τα οφέλη και τα αποτελέσματα του να είναι κάποιος όμορφος ή ελκυστικός και πώς να κάνετε το ότι είστε ευπαρουσίαστοι να λειτουργήσει προς όφελός σας!

Είναι ένα συχνό ερώτημα στον σκληρό κόσμο με τους γρήγορους ρυθμούς στον οποίο ζούμε. Πολλαπλές μελέτες έχουν καταπιαστεί με αυτό και το συμπέρασμά τους είναι απλό: ναι, οι ευπαρουσίαστοι άνθρωποι τείνουν να έχουν ευεργετική αντιμετώπιση. Ο κόσμος επιβραβεύει την ομορφιά, στην εργασία, στο σχολείο ή απλά σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.

inside feel good

Ας το παραδεχτούμε - το να είσαι όμορφος είναι θέμα γενετικής και τύχης. Το να είσαι φυσικά όμορφος απαιτεί τόση προσπάθεια, όσο το να είσαι φυσικά ταλαντούχος. Μερικά πράγματα απλά δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε ...ενώ άλλα μπορούμε.

Η αντίληψη της ομορφιάς είναι ένα φαινόμενο που έχει «καλλιεργηθεί». Δεν έχει σημασία από ποιο μέρος του κόσμου είστε, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που θεωρούνται συμβατικά ελκυστικά διεθνώς- και αυτές οι παραδοχές έχουν έρθει για να μείνουν.

Στους άνδρες, το θεληματικό πηγούνι, στις γυναίκες, τα ψηλά ζυγωματικά. Και για τα δύο φύλα, το λείο δέρμα, η συμμετρία του προσώπου και τα λαμπερά μαλλιά είναι αξιοπρόσεχτα χαρακτηριστικά.

Οι όμορφοι άνθρωποι θεωρούνται πιο υγιείς, πλουσιότεροι, κοινωνικά πιο κυρίαρχοι και πιο αξιόπιστοι.

Σύμφωνα με μια μελέτη που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, η ομορφιά και η συμμετρία σχετίζονται με την ευφυΐα. Οι ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες, που συχνά προέρχονται από το να είναι κάποιος ευπαρουσίαστος, επίσης, θεωρούνται ως ένα σημάδι ότι είναι και πιο ευφυής. Αυτό συνήθως εγγυάται ότι οι ευπαρουσίαστοι άνθρωποι έχουν μια καλύτερη ευκαιρία διαπραγμάτευσης προσφορών, υψηλότερο εισόδημα, και συνολικά περισσότερη πειθώ και δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους τους.

Υπάρχουν διάφορα τεχνάσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αποκτήσετε τα πλεονεκτήματα της ομορφιάς στην καθημερινή ζωή σας. Ένα από τα πιο γνωστά είναι απλά το make-up. Η βιομηχανία των καλλυντικών παίζει τεράστιο ρόλο στη διόρθωση και κάλυψη ατελειών του δέρματος - βελτιώνοντας την ελκυστικότητα όσων φορούν make-up.

inside 2 feel good

Ένα άλλο κόλπο είναι να αλλάξετε ό, τι μπορεί να αλλάξει, αντί να ασχολείστε με πράγματα στα οποία δεν έχετε καμία ισχύ. Το χτίσιμο ενός όμορφου σώματος μπορεί να θεωρηθεί ως χαρακτηριστικό ενός ατόμου που εργάζεται σκληρά. Η βελτίωση του επίπεδου της φυσικής κατάστασης μπορεί να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση του ατόμου και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κινείται και αλληλεπιδρά με άλλους. Ένα άτομο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχημένο - και αυτό μπορεί να έχει το θετικό φαινόμενο της χιονοστιβάδας.

Η άσκηση σχετίζεται επίσης με την αύξηση της συνολικής ομορφιάς. Δεν είναι μόνο οι μύες του σώματος που επωφελούνται από τη γράμμωση και την τόνωση. Οι ορμόνες του στρες και της ακμής εξουδετερώνονται μέσω της εφίδρωσης που καθαρίζει τους πόρους και της άσκησης που απελευθερώνει ενδορφίνη. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος θα δώσει περισσότερο οξυγόνο σε ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, έχοντας μια αναζωογονητική επίδραση και παράγοντας μια υγιή λάμψη.

Η φύση μπορεί να ήταν γενναιόδωρη με εσάς ή όχι. Αλλά η δύναμη να αγωνιστεί κανείς για αυτό που θέλει, υπάρχει (και μπορεί να αναπτυχθεί) σε όλους. Ακόμα καλύτερα: η επίτευξη των προσωπικών στόχων και η ενασχόληση με κάτι που αγαπούν - είναι η πραγματική ομορφιά των ανθρώπων που ζουν καλά!

Η Ομάδα των Holmes PlaceΔοκιμαστε μια υπηρεσια Spa & Beauty

Ανακαλύψτε το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

κατηγορια Ετικετες