ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΤΩΡΑ!

ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ «ΔΙΩΞΟΥΜΕ» ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΜΑΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ!

Σώμα έτοιμο για παραλία, μπικίνι και ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα; Φυσικά! Αλλά με τη σωστή διαδικασία…

photo summer

Θέστε εφικτούς στόχους

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να πετύχετε, είναι το πρώτο βήμα:

• Ξεκινήστε συστηματική γυμναστική.
Η συστηματική και τακτική άσκηση συνδέεται άμεσα με τη διαφοροποίηση της σύστασης του ανθρώπινου σώματος, καθώς προκύπτει αύξηση της μυϊκής μάζας και μείωση του λιπώδους ιστού.

• Ακολουθήστε ισορροπημένη και στοχευόμενη διατροφή.
Η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς όταν κάποιος αποφασίζει να βελτιώσει το σώμα του είναι καταλυτικός παράγοντας για το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

• Αγαπήστε τον εαυτό σας.
Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και «δουλέψτε» για να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

• Απευθυνθείτε στους επαγγελματίες Personal Trainers και Nutrition Coaches για ουσιαστικές και εξειδικευμένες συμβουλές.
Ο επαγγελματίας που θα είναι δίπλα σας σε όλη αυτή την προσπάθεια, θα γίνει ο έμπιστος σύμβουλος σας για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

inside photo

Η πρόταση από τους Personal Trainers & τους Nutrition Coachers των Holmes Place για το απόλυτο καλοκαιρινό σώμα είναι η ιδανική για αυτήν την περίοδο!
6 εβδομάδες πριν το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε για την πιο fit εκδοχή του εαυτού μας με το νέο συνδυαστικό πακέτο άσκησης και διατροφής, που στοχεύει στη βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού και της μυϊκής ενδυνάμωσης για μέγιστο εξατομικευμένο αποτέλεσμα:

18 Personal Training Sessions (30’)
6 Nutrition Sessions
1 Outdoor Training

Προνομιακή Τιμή πακέτου: 623€

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗ RECEPTION Ή TO GYM DESK ΤΟΥ CLUB ΣΑΣ.

Δοκιμαστε μια προπονηση Personal Training

Ανακαλύψτε τον καλύτερό σας εαυτό!

κατηγορια Ετικετες