ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ!

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για να δείχνετε εντυπωσιακές στο νυφικό των ονείρων σας!

Κάθε νύφη φαντάζεται να περπατάει στο διάδρομο με το τέλειο φόρεμα την ημέρα του γάμου της. Αλλά παρά την πίεση της τέλειας εικόνας στην ειδική περίσταση, δεν είναι τόσο απλό όσο το να κάνετε μια δίαιτα-αστραπή στους μήνες που προηγούνται της τελετής.

Η επιλογή του τέλειου νυφικού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μετά από μήνες που αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε διάφορες γραμμές, στυλ και μεγέθη φορέματος, η εφαρμογή του φορέματος μπορεί να είναι μια απογοήτευση όταν ανακαλύψετε ότι η περιφέρεια δεν είναι άνετη, τα χέρια δεν είναι τόσο γραμμωμένα όσο ελπίζατε σε ένα στράπλες και η πλάτη αφήνει να φανεί υπερβολική επιφάνεια.

Δεν θα είστε σε θέση να χάσετε βάρος σε συγκεκριμένα σημεία. Δεν λειτουργεί έτσι. Ωστόσο, ο συνδυασμός απώλειας βάρους με ασκήσεις μυϊκής τόνωσης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας, είτε για ολόκληρο το σώμα, είτε για συγκεκριμένες περιοχές για να σας δώσει την υπέροχη σιλουέτα που θέλετε.

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τη σιλουέτα που επιθυμείτε και να χωρέσετε εύκολα στο φόρεμα των ονείρων σας, επιλέξαμε τις 4 καλύτερες ασκήσεις που επικεντρώνονται στις 4 πιο προβληματικές περιοχές για κάθε τύπο φορέματος. Με μόνο 15-30 λεπτά την ημέρα μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα την αντίστροφη μέτρηση έως την τέλεια εμφάνιση με το νυφικό σας!

Στράπλες: ώμοι και στήθος


Τα φορέματα στράπλες είναι μια κοινή επιλογή για τις νύφες, καθώς δημιουργούν την αυταπάτη ενός πιο κομψού λαιμού. Για να αναδείξετε αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ασκήσεις για τους ώμους και το στήθος που μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση και τη γράμμωση όλου του άνω μέρους του σώματος.

Κάντε από 2 σετ των 45 δευτερολέπτων:

Πλευρικές άρσεις

latteral raises wedding dress

Θα βοηθήσουν στη σμίλευση των δελτοειδών, των μυών που χαρίζουν το στρογγυλεμένο σχήμα στους ώμους.

Αντίστροφο Jackknife

reverse jackknife wedding dress


Με τη βοήθεια μιας μπάλας Pilates θα δουλέψετε τους ώμους σας ενισχύοντας τους κοιλιακούς μύες και τους μύες της πλάτης.Αμάνικο: ασκήσεις για τα χέρια


Δεν πρέπει να στέκεστε ακίνητες με τα χέρια στο πλάι για να φαίνεται ένα νυφικό τέλειο πάνω σας. Πείτε αντίο στα χαλαρωμένα μπρατσάκια και νιώστε άνετες στην κίνηση.

Κάντε από 2 σετ των 45 δευτερολέπτων:

Ανοίγματα με αλτήρες

dumbell fly wedding dress

Αυτή η άσκηση θα πρέπει να γίνεται με αλτήρες που να έχουν αρκετό βάρος ώστε να δυσκολεύεστε. Χρησιμοποιήστε αλτήρα σε κάθε χέρι.

Εκτεταμένη σανίδα

extended plank wedding dress

Κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα (τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα) και σταδιακά αυξήστε όσο αυξάνει η αντοχή σας.


Ανοιχτή πλάτη: ασκήσεις πλάτης


Η ντραπέ πλάτη ή η ανοιχτή πλάτη είναι από τα πιο δημοφιλή στυλ. Μπορείτε να συνδυάσετε τα παρακάτω σετ ασκήσεων με την παραπάνω προπόνηση για χέρια και ώμους για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Κάντε από 2 σετ των 45 δευτερολέπτων:

Άρση θανάτου

deadlift wedding dress


Με ίσια γόνατα και ευθυγραμμισμένη πλάτη, σκύψτε μπροστά προς το ισχίο και σφίξτε τους μύες σας να επανέλθουν στην όρθια στάση κρατώντας τα χέρια σας στην έκταση.

Superman

superman wedding dress

Μπρούμυτα, ακουμπήστε το πηγούνι σας στο δάπεδο. Εκτείνετε τα χέρια σας προς τα εμπρός και σηκώστε το κεφάλι σας. Εισπνεύστε και σφίξτε μέση, κοιλιά, γλουτούς και μύες ποδιών, σηκώνοντας τα πόδια σας μαζί προς τα πάνω. Κρατήστε τη θέση.


Εφαρμοστή περιφέρεια: ασκήσεις κοιλιακώνΔείξτε λεπτή και υπέρκομψη, χωρίς να ασφυκτιάτε μέσα στο ονειρεμένο νυφικό που επιλέξατε σε στενή γραμμή.

Κάντε από 2 σετ των 45 δευτερολέπτων:

Russian twists

russian twists wedding dress

Η περιστροφική κίνηση και η αντοχή που χρειάζονται για αυτή την άσκηση, εξασφαλίζουν ότι όλοι οι μύες της κοιλιάς θα γυμναστούν πλήρως.

Κοιλιακοί με άγγιγμα φτέρνας

heel touch crunch wedding dress

Θα νιώσετε αυτή τη μικρή κίνηση να λειτουργεί αμέσως αν την κάνετε σωστά. Είναι απλή, αλλά δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα για την τόνωση της κοιλιάς τη μεγάλη μέρα.

Η Ομάδα των Holmes Place


Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες