ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!

Το σωστό αθλητικό σουτιέν μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στις προπονήσεις και το σώμα σας. Εδώ θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς!

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του αθλητικού σουτιέν. Υποστηρίζει το στήθος, προλαμβάνει τη χαλάρωση και τέλος κάνει μια καλή προπόνηση, εξαιρετική.

Χωρίς την τέλεια υποστήριξη, το μέσο Α cup κινείται περίπου 4 εκατοστά και ένα D cup αναπηδά 5 με 7 εκατοστά προς όλες τις κατευθύνσεις: το στήθος κινείται πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, ακόμη και μέσα έξω.

Σε αντίθεση με τους ανθεκτικούς μύες, το στήθος είναι μαλακός ιστός. Η περιβάλλουσα επιδερμίδα και οι σύνδεσμοι του Cooper που υποστηρίζουν τον όγκο της δομής του στήθους, λόγω της ηλικίας, της βαρύτητας, της γενετικής προδιάθεσης και της αναπήδησης (χωρίς ειδικό αθλητικό σουτιέν), είναι αυτοί οι σύνδεσμοι που μπορούν να χαλαρώσουν.


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να στηρίξετε το στήθος σας;


Κάντε την έρευνά σας και αγοράστε ένα αθλητικό σουτιέν που να σας ταιριάζει. Εδώ θα βρείτε 5 παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε για να αυξήσετε την απόδοση και τη φυσική κατάστασή σας:

1. Ελέγξτε τις τιράντες σας. Οι τιράντες του σουτιέν σας πρέπει να είναι επίπεδες ως προς την επιδερμίδα σας αλλά όχι υπερβολικά σφιχτές. Πάρτε δύο δάχτυλα και τοποθετήστε τα κάτω από την τιράντα: αν χωράνε άνετα, τότε είναι σωστό. Υπάρχουν επίσης τα σουτιέν με αθλητική πλάτη, η οποία κρατάει το στήθος πολύ πιο κοντά στο σώμα ή αυτά με τις φαρδιές τιράντες. Το τελευταίο είναι το καλύτερο για μεγαλύτερα μεγέθη cup καθώς βοηθάει στην κατανομή του βάρους πιο αποτελεσματικά και μπορεί να προσαρμοστεί.


text1


2. Βρείτε το στήριγμά σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμάσετε είτε ένα αθλητικό σουτιέν που συμπιέζει είτε ένα που κρατάει το στήθος σε θήκες. Τα σουτιέν συμπίεσης συνήθως είναι κατάλληλα για μικρότερο στήθος ή προπονήσεις χαμηλής έντασης, όπως η Yoga. Για μεγαλύτερο στήθος, τα σουτιέν με θήκες είναι ιδανικά για εσάς, με μεμονωμένα cups για να υποστηρίζουν κάθε στήθος. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι ωφέλιμα για κάθε μέγεθος στήθους: μπορεί να βρείτε κάποιο που να συνδυάζει και τα δύο στυλ.

3. Βρείτε το cup σας. Τα cups έχουν δύο ρόλους: το στήθος σας μπορεί είτε να ξεχειλίζει από τις πλευρές του cup σας είτε θα βρείτε πτυχώσεις και ρυτίδες γύρω από τα ίδια τα cup. Αν στο τέλος έχετε διπλό εφέ στήθους γύρω από το cup, μάλλον χρειάζεστε μεγαλύτερο μέγεθος. Αν υπάρχει σημείο χαλαρό στο cup, θα καταλήξετε με ερεθισμένο δέρμα: πρέπει να κατεβείτε νούμερο στο cup.


text26

4. Νιώστε την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας ανάμεσα στην επιδερμίδα και τη λωρίδα υποστήριξης άνετα για να αποφύγετε ερεθισμούς και ταλαιπωρία: δεν πρέπει να μπορείτε να το τραβάτε περισσότερο από 3 εκ. από το στήθος σας. Αν νιώθετε ότι θέλετε λίγο μεγαλύτερη λωρίδα υποστήριξης, μπορείτε να μετακινήσετε την αγκράφα σε άλλη θέση. Αν η λωρίδα υποστήριξης είναι χαλαρή και πρέπει να την κουμπώσετε στην τελευταία θέση για άνετη αίσθηση, τότε καλύτερα να αγοράσετε ένα σουτιέν με μικρότερη λωρίδα υποστήριξης.


text2


5. Δοκιμάστε το. Θα κινείστε προς κάθε κατεύθυνση με αυτό το σουτιέν. Οπότε πρέπει να δείτε τι θα γίνει αν αυξηθεί η δραστηριότητά σας, ακόμη και μέσα στο δοκιμαστήριο. Αρχικά, βάλτε τα χέρια πάνω από το κεφάλι σας. Η λωρίδα υποστήριξης φεύγει προς τα πάνω; Αν είναι έτσι, τότε είναι πολύ μεγάλο. Στη συνέχεια, κάντε επιτόπου αναπηδήσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχει καλή αίσθηση και ότι οι τιράντες δεν είναι σφιχτές, ενώ υπάρχει ελάχιστη αναπήδηση.


Ανακαλύψτε στα In Club Shops των Holmes Place, τα εκπληκτικά sport bras της UNDER ARMOUR!

Η Ομάδα των Holmes Place

Ξεκινηστε να γυμναζεστε σημερα

Δοκιμάστε το ομαδικό μάθημα που σας ενδιαφέρει!

κατηγορια Ετικετες